Vraag een vrijblijvende offerte

Algemene tuinwerken

Bent u op zoek naar een specialist voor algemene tuinwerken, zoals omheining plaatsen, klinkers leggen, borduurstenen plaatsen, aanleg terras, grondwerken, graafwerken,… Dan zit u goed bij Tuinwerken Perceval Patrick. Al jarenlang gespecialiseerd in alles dat met grondwerken en tuinwerken te maken heeft. Bekijk gerust enkele foto’s onderaan deze pagina en laat u overtuigen! Tuinwerken Perceval Patrick speelt in op uw wensen in aanleg, onderhoud of renovatie van uw tuin, oprit of terras binnen uw beschikbaar budget.

Omheining plaatsen

Een omheining of afsluiting in uw tuin is belangrijk. Het zorgt voor de nodige privacy en een gevoel van bescherming voor uw huisdieren en/of kinderen. Wij helpen u graag met het uitkiezen en plaatsen van een omheining die voldoet aan uw wensen en past bij de stijl van uw huis.

Er zijn verschillende soorten omheiningen waaruit u kan kiezen. U kan zo bijvoorbeeld kiezen voor een draadafsluiting. Een andere mogelijkheid is een volledig gesloten afsluiting. De meest voorkomende afschermingen zijn omheiningen in hout of composiet, verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, vormen en hoogtes. Deze kunnen geplaatst worden met houten of betonnen palen. Een andere, populaire mogelijkheid, is het plaatsen van schranskorven die gevuld kunnen worden met schors of lavasteen.

U ziet het, een omheining plaatsen of een afsluiting plaatsen is ons niet onbekend!

Oprit aanleggenoprit plaatsen

Overweegt u uw oprit, wandelpad of parking opnieuw aan te leggen? Dan helpen wij u hier graag mee verder! Een oprit aanleggen met grind, kiezel of klinkers vraagt de nodige ervaring. Contacteer ons dus zeker even en we bekijken graag samen de mogelijkheden voor de aanleg van uw oprit, wandelpad en dergelijke.

Boorduurstenen plaatsen

Boordstenen plaatsen klinkt gemakkelijk, maar vergis u niet! Borduurstenen plaatsen vraagt de nodige nauwkeurigheid. Zorg er dus voor dat u zich genoeg geïnformeerd heeft, of werk samen met Tuinwerken Perceval Patrick! Borduurstenen zorgen ervoor dat de fundering van uw wandelpad, uw  bloemenperk of uw terras niet weggedrukt wordt en niet zijdelings verschuift. Daarnaast ziet een wandelpad, aangelegd met grind of kiezel, of uw bloemenperk er stukken beter uit!

Keerwanden plaatsen

Keerwanden, ook bekend als L-elementen, worden gebruikt wanneer er zich niveauverschillen in de tuin voordoen. Keerwanden kan je in verschillende materialen terugvinden. Meestal zijn ze gemaakt uit beton. Dit is een stevig element en dat geeft extra steun tegen het gewicht van opgehoopte aarde. In tuinen met veel niveauverschillen of met hellingen kunnen keerwanden of L-elementen je veel graafwerk besparen.

Zoals al eerder gezegd kan u keerwanden terugvinden in verschillende materialen. Betonnen L-elementen worden het meeste gebruikt omdat ze stevig zijn. De kanttekening is wel dat het prijskaartje dat hieraan vasthangt voor het plaatsen van betonnen keerwanden iets hoger is. Je kan ook kiezen voor verstevigde betonnen platen die dezelfde stut bieden als betonnen keerwanden maar iets goedkoper zijn in prijs. Daarnaast kan je ook keerwanden plaatsen in hout of kunststof.

       

Verplanten van bomen

U wilt uw mooie boom graag behouden? Geen probleem! Om te voorkomen dat u uw boom moet verwijderen, kan u uw boom ook gewoon laten verplanten. Afhankelijk van de grootte van de boom, is een boom nog altijd te verplanten. Een boom verplanten is echter een vak apart waarbij u best gebruik maakt van een specialist in het verplanten van bomen. Een specialistische aangelegenheid waarin Tuinwerken Perceval Patrick graag zijn steentje bijdraagt!

         

Andere tuinwerken

Naast bovenstaande algemene tuinwerken kan u Tuinwerken Perceval Patrick ook inschakelen voor tal van andere werkzaamheden! Grondwerken, borduurstenen plaatsen, graafwerken, klinkers leggen, grasmatten leggen, bomen kappen, gras zaaien, bomen snoeien,… U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tuinwerkzaamheden. Wij helpen u met plezier!