Bomen kappen of bomen snoeien?

Vraag een vrijblijvende offerte

Bomen kappen

Heeft u gevaarlijke bomen in de tuin staan of is er net een storm gepasseerd en staan er bomen op instorten? Geen probleem! Tuinwerken Perceval Patrick is gespecialiseerd in bomen kappen. Bomen vellen wordt gedaan met gespecialiseerd materiaal en is uiterst veilig. Ook voor het snoeien van bomen kan u bij ons terecht. Bij elk project voor het opsnoeien van bomen tot het verwijderen van bomen zorgt Perceval Patrick voor hoogwaardige kwaliteit voor al zijn klanten. Aan ervaring geen tekort om uw kap- of snoeiwerken met de grootste zorg en veilig tot een goed einde te brengen. Uw tevredenheid is onze beste reclame!

Bomen verwijderenof bomen kappen?

Bij elke opdracht voor het kappen, verwijderen of vellen van bomen werken we met professioneel materiaal, zodat we ten alle tijden veilig te werk kunnen gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken, bomen kappen wordt gedaan met uiterste precisie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor aangrenzende gebouwen, omheining of andere breekbare bezittingen. Met speciale klimtouwen worden gevaarlijk hangende takken en grote boomstronken veilig naar beneden gehaald. U hoort het dus, voor bomen kappen, bomen verwijderen of bomen vellen zit u goed bij Tuinwerken Perceval Patrick. Bekijk zeker enkele foto’s in ons album onderaan en laat u overtuigen!

Opsnoeien van bomen

Is er een storm gepasseerd en hangen er wat takken gevaarlijk te balanceren boven uw woning, tuinhuisje of omheining? Of heeft u te maken met een oude boom en dienen er heel wat oude takken verwijderd te worden? Of uw boom heeft gewoon een goede opsnoei beurt nodig? Met al deze problemen kan u bij ons terecht! Met gespecialiseerd materiaal wordt uw boom perfect opgesnoeid zodat ze nog jaren mee kan! En wat met de takken die naar onder komen? Die kunnen we gemakkelijk door onze hakselaar tot klein gemalen hout laten hakselen. Bekijk zeker enkele foto’s in ons album onderaan en laat u overtuigen!

Verwijderen of opsnoeien van coniferen, hagen en struiken

Naast het vellen, opsnoeien en verwijderen van bomen helpen wij u ook graag met het verwijderen of opsnoeien van vervelend struikgewas, zoals coniferen, hagen en struiken. Laat dus direct alles ineens doen en begin aan het voorjaar met een net en opgesnoeid gazon!